De Grasdak vakantiewoning 9D

Woning 9D is ongeveer 100 m2 groot en is geschikt voor maximaal zes personen. Via de voordeur komt u in een ruime hal die toegang biedt aan de woonkamer met volledig ingerichte eetkeuken (samen 56,5 m2), drie slaapkamers (13, 10 en 5,3 m2), de badkamer en de wc. Het hele huis is voorzien van een luxe marmeren vloer met vloerverwarming.

Woonkamer

De woonkamer heeft een comfortabele tweezitsbank en twee luxe fauteuils en een elektrische relaxfauteuil met uitzicht over het Reitdiep en het nationaal landschap Middag Humsterland. U kunt uw keuze maken uit de boeken die wij in het huis beschikbaar hebben en er is een tv met dvd speler. Wilt u liever internetten? Dat kan gratis als u een computer meeneemt. Er zijn ook gezelschapsspelletjes aanwezig!

Terras

De woonkamer geeft u via openslaande deuren toegang tot het terras. Het terras is voorzien van een luxe tuinset. Op koude avonden kunt u gebruikt maken van de terraskachel. 

Keuken

In de open keuken / eetkamer heeft u alle mogelijkheden om heerlijk te koken. De keuken heeft heeft een ruime keramische kookplaat, een combi-magnetron, een ruime koelkast en een kleine diepvrieskast. De keuken is goed uitgerust om een heerlijke maaltijd te kunnen bereiden. Er is een ruime eettafel met zes stoelen in het huis aanwezig. Een Krups Dolce Gusto koffiemachine zorgt op elk moment van de dag voor een kopje koffie geheel naar uw wens.

Slaapkamers

Slaapkamer 1 aan de voorkant van het huis heeft een grote glazen pui. Dit betekent een geweldig uitzicht vanuit de twee geriefelijke boxspring bedden. Wilt u liever meer privacy? Dan schuift u gewoon de zonwering dicht. Slaapkamer 2 is de kleinste, voorzien van een stapelbed. De matrassen zijn voor zowel volwassenen als kinderen geschikt. In slaapkamer 3 slaapt u in een twee boxspring bedden. Elke slaapkamer heeft hang- en opbergmogelijkheden voor uw vakantiespullen.

Badkamer

De badkamer is lekker ruim met twee wastafels, ligbad en heerlijke regendouche. Verder kunt u hier ook uw was draaien en drogen als dat nodig mocht zijn. Naast de badkamer is een separate wc.

Boot, steiger en parkeren

U kunt uw eigen boot meenemen en aanleggen aan de ruime ligplaats die bij het huis hoort. (max. diepgang ca. 1 meter). Er is een schuurtje achter het huis voor fietsen e.d. Tenslotte kunt u bij ons huis twee auto’s parkeren. 

Bekijk hier de foto's van Grasdakwoning 9D

  • Luxe marmeren vloer
  • Gratis internet
  • Fantastische tuinset
  • Drie slaapkamers
  • Luxe badkamer met dubbele wastafel en regendouche
  • Terraskachel
  • Combi-magnetron
  • Boxspring bedden